Country Fontána přeci jen bude

15.srpna - 17:00 Vstup možný od 16:00.

Dostihové závodiště, Praha - Velká Chuchle

Vítěz talentu - Twisted Timber
Eda Wild junior band
Pacifik - Tony Linhart
St.Johnny Trio
Rekonvalescence
Spirituál kvintet
Taxmeni
Folk Team

Zakoupené vstupenky na Country fontánu zůstávají v platnosti. Lze na ně bez výměny přijít na nově naplánovanou akci - NAROZENINOVOU COUNTRY FONTÁNU. Pokud však někdo trvá na vrácení vstupného je toto možné učinit do 30 dnů a to pouze v místě nákupu. Vrácení vstupného je možné do 14.července 2013.

Pracovníky Country radia nezastaví ani povodně. V novém termínu 15.srpna (čtvrtek) uspořádáme NAROZENINOVOU COUNTRY FONTANU . Rádio ten den slaví 22 let své existence. Místo konání zůstává stejné, tedy závodiště Velká Chuchle.
Vystoupí kapely, které spojuje, že vždy někdo z muzikantů je přímým spolupracovníkem Country Radia. ( Moderátor, program nebo obchodník.)

Předprodej vstupenek začíná v pondělí 17.června 2013.
Od tohoto dne jsou připraveny vstupenky v recepci Country Radia v Říčanské 3, Praha 10 (po - pá 8:30 - 17:00).
Se sháněním vstupenek neotálejte. Na předchozí ročníky bylo vyprodáno velmi rychle. Cena vstupenek v předprodeji je 280 Kč, na místě 330 Kč (pokud by nějaké vstupenky z předprodeje zbyly). Děti do 140 cm mají vstup zdarma. Držitelé průkazů ZTP mohou využít zvýhodněné ceny 250 Kč (pouze na recepci Country Radia).

Vstupenky nelze zasílat na dobírku!!
Vstupenky nelze rezervovat na recepci rádia!!

Pokud to máte do recepce Country Radia daleko, můžete si vstupenky na Country fontánu pořídit v předprodejní síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz, tel.224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz. Na tuto akci můžete zakoupit E-tickets, které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Kompletní seznam prodejních míst najdete zde.

Přesná adresa konání akce:
Dostihové závodiště - Velká Chuchle
Radotínská 69/34
Praha 5

GPS: Loc: 50°0'32.387"N, 14°23'22.049"E

Více na www.countryradio.cz/fontana.php


logo Country Fontána